SPORTMASSAGE

Met een sportmassage wordt de doorbloeding van de spieren gestimuleerd. Afvalstoffen in je spieren worden sneller afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van spieren en lichaam bevorderd en worden blessures door overbelasting van de spieren voorkomen.

Bij een sportmassage wordt vrij stevig gemasseerd. Door de stevige aanpak zorgt deze ervoor dat er bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd, wat soms niet prettig aanvoelt. De pijn geeft aan dat er iets niet goed zit en juist dat wordt door de masseur verholpen.

Een sportmassage helpt je lichaam sneller herstellen (reactief). Een sportmassage voorkomt overbelasting van spieren en daarmee ook blessures (preventief). Tot slot kan een sportmassage ook spieren activeren aan het begin van een trainingstraject of als je een tijdje minder intensief hebt gesport (proactief).

Een sportmassage is niet alleen geschikt voor sporters. Ook niet-sporters kunnen hier baat bij hebben.

CONTACT

Malisingel 3
2622 DC Delft

WhatsApp, SMS, Bellen : 06 116 477 58

E-mail:

 

 

 OPENINGSTIJDEN

Maandag  Dinsdag Vrijdag : 9:00 – 20:00 uur

Woensdag  : 12:00 – 20.00 uur 

Donderdag : Verzoek- Request / Gesloten 

Zaterdag : Gesloten >> Verzoek / Request:  9:00- 12:00 uur . Voor de zaterdag dient u uiterlijk 2 dagen ervoor een reservering te maken. Tevens zijn de massage op zaterdag €5 extra.