Behandelingen

Welkom bij Eya Thai Massage. Bij mij kun je genieten van een groot aantal massagevormen. Ik ben een gediplomeerde Thaise masseuse met 10 jaar ervaring. Mijn massage is daarom altijd kwalitatief van hoogstaand niveau.

Ben je op zoek naar een ontspanningsmassage of juist eenTraditionele Thai massage in Delft? Bij Eya Thai Massage en Wellness in Delft Tanthof is dit één van mijn specialiteiten. Ik ontvang je graag in mijn massagepraktijk om je onder handen te nemen. Ook voor een sportmassage ben je bij mij op het goede adres.
Heb je behoefte aan meer informatie omtrent ik aanbod van kwalitatief hoogstaande massages?

Dan kun je altijd vrijblijvend even contact met mij opnemen om je nader te laten informeren.

Wellicht ten overvloede wijs ik u erop dat in mijn praktijk géén erotische massages plaatsvinden. Verzoeken in die richting worden absoluut niet geapprecieerd.

Maak een afspraak :

06 116 477 58***✋🏼✋🏼✋🏼 Sportmassage : Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij bijvoorbeeld bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd, wat soms niet prettig aanvoelt. Bedenk dan dat je even door een zure appel heen moet bijten, voordat je je beter gaat voelen. Je lichaam geeft met deze pijn namelijk aan dat er iets niet goed zit en juist dat wordt door de sportmasseur verholpen. Overigens zal de sportmasseur altijd in de gaten houden of de massage niet te intens wordt.

*** ✋🏼✋🏼De Combinatie massage  : is een combinatie van Traditionele Thai  ( medisch) Massage en olie massage.

Voor massage gebruik ik baby olie.

Maak een afspraak

Eya Thai Massage 

CONTACT

Malisingel 3

2622 DC Delft

WhatsApp, SMS, Bellen : 06 116 477 58


OPENINGSTIJDEN

Maandag     :    9:00 - 20:00 uur

Dinsdag        :    9:00 - 20:00 uur

Woensdag   : 12:00 – 20.00 uur 

Donderdag : Gesloten ( alleen op verzoek- Request)

Vrijdag:         :    9:00 - 20:00 uur

Zaterdag : Gesloten > Verzoek/Request:  9:00 - 13:00 uur . Voor de zaterdag dient u uiterlijk 2 dagen ervoor een reservering te maken. Tevens is de massage zaterdag €5 extra.